Şimdi gelelim birazda lezzetin analize. Gittiğinizde sizi uzun ve sayfalar dolusu bir menü bekliyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz :) Zaten fırının üstünde 4-5 satırlık kocaman hali duruyor menünün, lahmacun, pide (sadece peynirli-maydonozlu) ve içecekler yazıyor ondada. Yani ustamız bize bildiğini yapıyor, master olmuş lahmacun ve peynirli pide üzerine. Bu iki yiyeceğin dışında ekmek isteseniz yok. Her yerde olan hiç bir yerde yoktur sloganına dayalı sistemde çok başarılı bir seçim bu. Beni yıllar önce bu lezzetle yüksek lisanstan arkadaşlarım Arda ve Sedat tanıştırmıştı sanırım ve ilk oturduğumda 4 lahmacun ve 2 pide yemiştim...
| Yılmaz-Erkoç Koray |
Fiyat konusu da Halil Lahmacunun en takdir ettiğim yönlerinden biri, bu içerikte bu temizlikte ve bu lezzette lahmacun ve peynirli pide ancak bu kadar uygun olabilir, gerçi açığı içecek fiyatlarına yansıtarak kapattıkları da gözümden kaçmadı değil ama neyse dedirten bir yön bu. Tek negatif eleştirim açık ayranda ki süt kıvamındaki tat. Kaç kere dediysem de ustaya, bir türlü kebapçılarda ki mayhoş ve köpüklü ayranı olduramadım :)

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder